Et stærkt samarbejde drevet af det gode formål

SafetyGroup er autoriseret distributør af hjertestartere fra Philips og Physio Control – Stryker. Derudover udbyder SafetyGroup førstehjælpskurser godkendt af Dansk Førstehjælpsråd og det Europæiske Råd for Genoplivning. Med mere end 20 års erfaring har SafetyGroup derfor stor ekspertise inden for netop hjertestartere og genoplivning. Vi er derfor hos Claus Andersen Rustfri Stål A/S stolte af, at en landsdækkende virksomhed som SafetyGroup har valgt at benytte vores hjertestarterskabe til udendørs opbevaring af hjertestartere.

Når professionalisme møder et godt håndværk

SafetyGroup besidder med sine mange års erfaring en enorm viden om brugerens behov, og derfor hvad der er væsentligt, når det kommer til at yde den helt rigtige service inden for hjertestartere og genoplivning. SafetyGroup ved derfor også, hvor væsentligt det er, at hjertestartere er godt beskyttet under alle vejrforhold.

Claus Andersens udendørs hjertestarterskabe er gennem de sidste 10 år blevet udviklet i tæt samarbejde med forhandlere, brugere og kunder. De rustfri hjertestarterskabe er kendte for at være fremstillet af kvalitetsmaterialer, som er modstandsdygtige overfor selv det mest barske skandinaviske klima.

 

Et tillidsfuldt samarbejde baseret på erfaring

Som førende producent af udendørs hjertestarterskabe har vi hos Claus Andersen Rustfri Stål A/S de sidste 7 år leveret hjertestarterskabe til SafetyGroup. Vi er beæret over at have indgået i et tæt samarbejde med en landsdækkende virksomhed som SafetyGroup, der bl.a. siden 2003 har været fast leverandør af service, support og uddannelse i forbindelse med alle TrygFondens opsatte hjertestartere.

SafetyGroup har bl.a. valgt at benytte vores hårdføre hjertestarterskabe til udendørs opsætning af hjertestartere pga. sammenhængen mellem kvalitet og pris. Derudover også fordi, hjertestarterskabene fra Claus Andersen er af den højeste kvalitet, når det kommer til udendørs hjertestarterskabe på markedet.

Du finder SafetyGroup via linket.

 

 

“SafetyGroup har siden 2014 arbejdet tæt sammen med Claus Andersen om levering af kvalitets hjertestarterskabe til danskerne. Vores erfaring med CA-skabene er kun positiv, og vi er sikre på hurtig og top professionel hjælp fra Claus Andersen, hvis vi i sjældne tilfælde har haft behov for det.

Vi kan på det varmeste anbefale CA udendørsskabene. Dansk kvalitet, når det er bedst.

Direktør. SafetyGroup.

Mark Russell

Claus Andersen

Indehaver
Tlf: 27 77 05 04
ca@clausandersen.dk
Kontakt os ved interesse eller for yderligere information

Skriv til os Ring 63 95 05 00